HESAP BİLGİLERİ

USD IBAN: TR96 0020 5000 0962 8445 1001 01
EUR IBAN: TR69 0020 5000 0962 8445 1001 02

GÖNÜLLÜ FAALİYETLER
İyiliği Yayanlar Derneği olarak en çok dikkat ettiğimiz noktalardan birisi de, çalışmaları gönüllülük esasına göre yapmaya dikkat etmesidir. Derneğimiz, dünyadaki birçok farklı noktada faaliyet gösteriyorsa, gönüllülerimize teşekkür etmemiz gerekir. Onların duaları ve derneğimize verdikleri destekler ile binlerce, milyonlarca kardeşimize yardım eli uzatabiliyor, onların mağduriyetlerinin giderilmesine bir nebze olsun yardım edebiliyoruz. İyiliği Yayanlar Derneği bugün bu misyonuyla var olabiliyorsa, bu, bizden asla desteğini esirgemeyen hayırsever dostlarımız sayesinde gerçekleşmektedir.

Farklı Görevler
Derneğimiz, gönüllülerimizin çalışmalarımıza katkı verebilmesi için birkaç farklı şekilde olanak sağlayabiliyor. Derneğimizin birçok faaliyeti, gönüllülerimizin büyük çabası ile gerçekleşmektedir.

Gönüllülerimizin emeği sayesinde gerçekleşen uygulamalar arasında, muhtaç bölgelere acil yardım götürmek, yardımlar için kaynak oluşturmak, sağlık hizmetlerinden yoksun bölgelere sağlık, eğitim hizmetlerinden yoksun bölgelere eğitim hizmetleri götürmek, çeşitli meslek grupları ile birlikte çalışmalar yaparak projeler geliştirmeye kadar birçok farklı proje ve faaliyet yer almaktadır.

Gönüllülerimizin desteği ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projeler arasında, Asya’da yetim kalmış çocuklara yardım eli uzatmaktan, Afrika’da su kuyusu açmaya, Uganda’da cami,okul inşa etmekten Yemen ve Gazzeye erzak dağıtmaya kadar birçok farklı iş yer alıyor. Siz dostlarımızın katkısıyla bunları yapabiliyor olmaktan çok mutluyuz.